21 September

Tja... Vrijdag had ik geen gelegenheid om de weblog bij te werken dus doe ik het nu maar: 3 dagen later... En nu al kan ik me niet meer exact herinneren hoe de dag verlopen is. 

Ik weet wel dat het lekker weer was, maar weinig thermisch. Ook zat er een dikke inversie waar we niet doorheen kwamen. Een beetje soaren langs de richel was het hoogst haalbare, en dat hebben we dan ook driftig gedaan.

De vliegers onder ons hebben allemaal een paar leuke vluchtjes kunnen maken, waarbij sommigen onder ons het glijden lang konden rekken...

Daarna lekker afpilsen op het terras en terug naar de camping. Daar hebben we nog lekker een frisse duik genomen in Lac d'Annecy en zijn we met z'n allen gaan koken. Daarna gezellig gezamenlijk eten en (weer te veel) drinken, en vervolgens onder de wol, want we moeten er morgen vroeg uit!

Jacco had z'n tent 's middags al afgebroken en asiel aangevraagd in de voortent van Gerard en Marianne, wan die wil morgen na Coupe Icare meteen richting Holland rijden (net zoals Den Vlaam en ik, en Wouter en Jacqueline).

De foto's:


Groepsfoto... Helaas heb ik nog een betere versie van bovenstaande foto per ongeluk verwijderd toen ik ruimte gebrek had op m'n geheugen kaartje van m'n camera... Van 1 persoon stond alleen de scalp er op, dus heb ik wat moeten paintshoppen om de foto kompleet te maken...


De parapent-babes aan tafel...


Wouter probeert te proeven wat ie nou eigenlijk eet... Otto weet het al.


Zwanen bij nacht.

Oant Moarn!

Sluit dit venster als je klaar bent.