18 September

Het heeft vannacht volgens mij continue geregend, en de plassen stonden op de camping. Ik was zoals gewoonlijk weer retevroeg wakker, maar de tent uit gaan was geen optie omdat het nog steeds stortregende... Toen ben ik maar vast met de weblog van gisteren begonnen.

Op een gegeven moment was er even een moment van wat minder regen, en toen ben ik er uit gegaan om brood te halen en om een Duitse Bierstube te bouwen. We moeten per slot van rekening toch ergens eten. Ik heb een groot zeil meegenomen (6x4 m.) en wat telescopische tent / tarp stokken. Ik heb even de tune van The A-team aangezet en ben toen gaan bouwen. Gerard en Ilonca hebben even geassisteerd met het staande houden van de telescoopstokken (Gerard zelfs in z'n onderbroek, terwijl het toch behoorlijk fris was), en het resultaat mag er wezen, al zeg ik het zelf.

Even de bankjes droog maken en we hadden een plek om droog te ontbijten. Later op de dag heeft ie ook nog z'n diensten bewezen want zo nu en dan kwam er weer een buitje over, en konden we met z'n allen schuilen.

Na het ontbijt zijn Jacco, Marten en ik (Jeffrey) even naar Marten z'n Hotel gereden om de pagina van gisteren te uploaden. Het Hotel heeft namelijk draadloos netwerk, en ik had nogal veel foto's. Zo gezegd zo gedaan. Half uurtje later waren we weer terug op de camping mét het actuele weer- en wind bericht van de komende dagen. Morgen word het wel gewoon mooi weer maar er staat een pittige noordenwind op 1500 meter. Dus we zullen wel zien.

We zijn nog even naar de Intermarché gereden en hebben voor 2-3 dagen boodschappen in huis gehaald. 's middags hebben we wat gelezen, rond gelummeld, gefrisbee't (of is het Fris gebee't???), de weblog bijgewerkt, en een windhoos overleefd (oké beetje overdreven; het was een fikse regenbui met hele harde wind: De feesttent dreigde bijna weggeblazen te worden).

De foto's:


Ilonka aan het ontbijt in de tent van Gerard en Marianne.


Wouter en Jacqueline schuilen in de feesttent.


Ik (Jeffrey) aan het "Extreme-weblogging"


Gerard aan de baquette.

 


Mooie tent van Gerard! Annie: Deze moeten wij ook hebben!


Gezellig!


Onder de feesttent.


Je kan er zo met 16 man onder zitten.


Gerard op de klompen aan het water halen.


Een grauw aangezicht van het meer.


Het inmiddels beruchte 20.000 kcal. diëet...


Jan heeft z'n dag niet: Eerst flikkert hij de koffie om in de tent, vervolgens wil hij het opvegen met een natte dweil, dondert ie bij het uitspoelen van de dweil in het water door een spekgladde steen! "Ik moet vandaag maar binnen blijven" was zijn commentaar...


Net lekker warm en schone kleren aan voor het ontbijt: En dan de majem in donderen... Balen.


Per slot van rekening gaat z'n vriendin ook nog vreemd met z'n beste vriend... 


Wat je noemt een klotedag voor Jan!


Allemaal in concentratie.

Atze met zijn mooie plekkie aan het water.


Het klaarde al wat op.


"Drijf-sijs"


Theo en Atze


"Loat mie ook ee'm mit gluur'n moat!"


De weblog word bekeken cq gecontroleerd ;-)


Theo probeert wat vlees te vangen voor de BBQ.


Mooie dampige bergwanden.


Ilonka & Jacqueline.

 

 

Oant Moarn!

Sluit dit venster als je klaar bent.